Vandaag maken we een beetje een uitzondering op Second Agenda, met deze blogpost richt ik me eigenlijk meer op de mannen. Dames die er in slagen om om af en toe eens een hintje (lees: overduidelijke hint) te geven naar ‘mogelijke Valentijncadeaus’ zullen in deze blogpost ook wel genoeg inspiratie vinden. :)

Geef toe, Valentijn blijft een ‘mannending’, waar dus de vriend/hubby zijn beste beentje voor mag zetten en met iets creatiefs uit de hoek mag komen. Verrassing is key! :) Dus dit jaar gaan we niet voor de cadeautjes, maar voor de ervaring. Valentijn is zo’n dagje (waar je zeker ook een weekend of midweek van mag maken) in het teken van leuke dingen doen met mekaar. TravelBird, een reisorganisatie van Belgische bodem met de focus op de mooiste reizen aan de beste prijs, heeft voor Valentijn enkele leuke acties in petto die ik graag met jullie wil delen.

 

TRAVELBIRD

 

Koblenz

Een superromantisch verblijf mét wellness en lekker eten in Koblenz.  Je krijgt 2 nachten in een superior kamer in een 4 sterren hotel, viergangendiner, ontbijt, flesje Sekt en meer.

99 euro (ipv 202 euro)

 

Bologna

Als je echt goed wil uitpakken met Valentijn, dan is Bologna wel een ideale bestemming. Je kan er genieten van lekker eten en Italiaanse sfeer.  Je krijgt er 3 nachten in een viersterrenhotel + vluchten vanuit Chaleroi.

139 euro (ipv 329 euro)

 

Hertog Jan

Het hoeft niet altijd een citytrip zijn. Liefde gaat door de maag, laat het Hertog Jan team maar voor een overload aan extra liefde zorgen. ;)
Je krijgt een 7-gangenproeverij in een restaurant met 3 Michelinsterren, de gerechtjes zijn stuk voor stuk echte kunstwerkjes.

84 euro (ipv 120 euro)

 

Paris

Parijs, misschien heel cliché wat ik nu zal zeggen, maar voor mij toch nog dé stad van de liefde. Wie zal nu nee zeggen tegen 2 nachten in viersterren boetiekhotel R. Kipling met ontbijt, champagne en een excursie op de Seine. Kunnen we er nog meer romantiek insteken?

139 euro (i.p.v. 427, 50 euro)

 

Voor meer informatie over de aanbiedingen, talloze andere aanbiedingen én reservaties stuur ik jullie door naar de website van TravelBird.

 

Nu nog de vraag voor de dames, waar hun vriendje/hubby hen het meeste mee zou kunnen verrassen met Valentijn?

 

Ik hoor het graag!

 

XOXO

 

Grietje

 

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter / Pinterest
 • http://www.curlsandbags.com/ Nathalie – Curls and Bags

  ZO leuk. hmmm bologna, heimwee! En zo goedkoop!

 • Amélie De Rycke

  Parijs <33333

 • Titi

  wow! Leuke goeie deals! Misschien moet is es werk maken van een bf? ;)

  • http://www.secondagenda.be/ Grietje

   Ja inderdaad, want de man mag hier wel eens zijn best doen. Of anders weer eens een bff tripje. :D Paris will do for shopping too! ;)

 • http://www.fashionenvie.be/ Inge / Fashion En Vie

  Lijken me heel leuke acties! :)

 • http://polishedcats.blogspot.be/ Karlien – Polished Cats

  Leuke reisjes wel! Ik ben wel niet zo’n Valentijn-persoon en ik ben single :D dus tja.. ;)

 • http://chroniclesofagingergirl.blogspot.be/ Nikki | The Ginger Diaries

  Ik was deze zomer in Bologna. Het is daar fijn vertoeven, maar ik vond vooral de streek rondom heel mooi ^^ xo

 • http://lippylash.blogspot.com lippylash

  Ik ben er dit jaar niet op Valentijn dus ik denk dat we he gewoon gaan overslaan.. (mss ook best wat geld sparen voor de rest van het jaar :p )

 • http://inezzed.be/ Inez Taeymans

  Mooie aanbiedingen ;)
  Maar wij zijn niet zo voor valentijn, het is gewoon een excuus om nog eens sushi te eten :D

 • http://www.anoukmeetsfashion.com/ Anouk Lannoo

  Haha zalig! Ik ga naar londen met vriendinnetjes!