Twee weken terug was ik op een korte perstrip in Rotterdam ter ere van de opening van het nieuwe Ibis hotel. Rotterdam, de stad die op de shortlist staat van Lonely Planet als een van de steden die je echt moet bezoeken. Wel, Rotterdam heeft me niet teleurgesteld. :)

Op de eerste dag dat we er waren werd het nieuwe Ibis hotel officieel geopend, en dat met een hele show. Flyboarders, bubbles en rode snippers die Rotterdam even helemaal in Ibis-rood kleurden waren een aantal van de verassingen die men voor ons in petto had. Het werd een gezellige avond die eindigde in met enkele overheerlijke cocktails. De Ibis cocktail was alvast onze favoriet. :) Het hotel is echt super qua inrichting: hele trendy lounge ruimte, mooi terras aan het water en frisse kamers. Ibis heeft zwaar geïnvesteerd in hun bedden zodat alle gasten zo goed kunnen slapen als thuis. En ik moet zeggen dat ik echt zalig geslapen heb, het ‘sweet bed’ is bij deze goedgekeurd.

Rotterdam zelf was echt een ontdekking. Op dag 1 ontdekten we de nieuwe Markthal, of beter hét foodwalhalla van Nederland. Een indoor ‘markt’ helemaal in het teken van eten. Het woord ‘markt’ is misschien wel wat verkeerd gekozen, want de markthal is echt wel prachtig (en dus niet allemaal van die kraampjes op  mekaar). Van bubble tea tot stroopwafels, van donuts tot Griekse en Italiaanse cuisine, in de markthal vind je het allemaal. En op dag twee gingen we er onze tweede bubble tea drinken en lekker Italiaans lunchen. Vitello Tonato galore! :)

Op 17 oktober ging dan ook de grootste H&M van Europa open voor het grote publiek. Een gigantische winkel mét echt alle collecties (ja hoor, ook H&M Home!). En naast de winkel is er ook een Weekday en Monki gevestigd. 3 x fun! Met Thailand in het vooruitzicht ben ik heel braaf geweest, en heb ik zelf die pull met roze vogels (hieronder in de foto’s) niet gekocht (en ik heb er al serieus spijt van, zucht).

Hieronder de foto’s van de tweedaagse Rotterdam met Nathalie. Enjoy! Mijn Rotterdam outfit kan je hier vinden.

 

 

ibiscollage1 ibiscollage2 collage3

ibiscollage4

 

En, wat vinden jullie van dit fotoverslagje. Ook fan van Rotterdam? :)

 

XOXO

Grietje

 

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter / Pinterest
 • Titi

  hmmm, volgens mij een heel leuke stad! Moeten we es doen! :) Maar laat ons eerst naar Thailand gaan.. en jammer van die pull, hij ziet er fantastisch uit! Het was je gegund geweest ;) xx

  • http://www.secondagenda.be/ Grietje

   Zucht… :)

 • http://www.budgetista.be Liese

  Leuke foto’s! De stad ziet er alleszins leuk uit, ben er nog nooit geweest maar staat zeker op mijn to visit lijstje ^^

 • http://www.curlsandbags.com/ Nathalie curlsandbags.com

  i had so much fuuuuun!

 • http://www.anoukmeetsfashion.com/ Anouk Lannoo

  Oh kvond het echt jammer datk er niet kon bij zijn! Tzag er heel leuk uit :)