Yaaay, ik heb weer een superleuke winactie voor jullie. Eigenlijk is het een dubbele wedstrijd. De eerste is de #unlockthelook wedstrijd via Magnum waar je een tripje Cannes (én couturejurk) kan winnen. De tweede winactie gaat via mijn blog en belooft je een topavondje met twee, lees dus zeker verder!

 

25 jaar Magnum

Magnum is 25 jaar geworden, en dat wordt goed gevierd. Je kan een trip naar Cannes winnen waar Magnum tijdens het Festival van Cannes tussen 20 en 22 mei een superexclusief optreden (mét privé-optreden van Kylie Minogue!!) zal houden. En dat is niet alles, als je de wedstrijd wint, dan mag je niet alleen naar Cannes, maar krijg je nog een op maat gemaakte couturejurk van Rosssorame, de Italiaanse designers en tevens ook protégés van Dolce en Gabbana.  De jurk wordt op maat gemaakt voor de winnaar.

De wedstrijd loopt tot 15 mei 2014, want dan wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de opening van de Magnum Pleasure Bar in Antwerpen. Deelnemen kan op Magnum en gaat heel snel, we willen allemaal wel kans maken op een mooie couturejurk, tripje Cannes én optreden Kylie Minogue right? Waag weker je kans!

 

Cannes komt naar hier

Geen succes bij bovenstaande wedstrijd? Dan komt Cannes toch gewoon naar je toe? Ik mag 5 duotickets weggeven voor de VIP avond De Nacht van het Palmares. De Nacht van de Palmares, de avond waarop de belangrijkste filmprijzen, waaronder de Gouden Palm, worden uitgereikt wordt namelijk live uitgezonden op zaterdag 24 mei 2014 in verschillende Belgische bioscopen (Kinepolis Antwerpen, Kinepolis Gent, Kinepolis Luik, UGC De Brouckère, Acinapolis Namur).

Je wordt eerst verwacht in de VIP ruimte voor een exclusieve receptie tussen 18u en 19u waarna de live streaming van de ceremonie volgt. Na de ceremonie kan je in avant-première een film bekijken die in de officiële selectie van het Festival van Cannes is opgenomen. Er is keuze uit drie films:

-Grace of Monaco van regisseur Olivier Dahan met Nicole Kidman
-Deux jours, une nuit van de Belgische broers Dardenne met Marion Cotillard
-The Homesman van Tommy Lee Jones met Hilary Swank

Hieronder al een eerste beeld van de drie films:

magnum.jpg

De Magnum Nacht van het Palmares dompelt je helemaal onder in de sfeer van het filmfestival van Cannes: de rode loper, een gourmetcocktail, bubbels à volonté, de Gouden Palm live en een topfilm uide officiële selectie,…pure glamour. Alle info vind je op www.demagnumnachtvanhetpalmares.be

 

WIN WIN WIN

Zin in een VIP avondje met 2? Laat dan ofwel onderaan een comment na met je mailadres of stuur me een mailtje op grietje@secondagenda.be met De Nacht van het Palmares in het onderwerp.

Veel succes!

 

XOXO

Grietje

Deze winactie is intussen afgelopen. De winnaars werden bekend gemaakt via e-mail. 

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter / Pinterest
 • http://www.curlsandbags.com/ Nathalie – Curls and Bags

  Leuk! :)

 • http://lippylash.blogspot.com lippylash

  Woop woop!

 • http://www.goldenmirrorsandpinkbows.be/ Marlies (GM&PB)

  Cool i’m in! Zo’n avondje zie ik wel zitten! :) (mail: marlies@goldenmirrorsandpinkbows.be)

 • Nathalie Czech

  I’m in! De jurk zal ik misschien niet winnen, maar dit zou even leuk zijn :-)

 • Dominique Mariette

  Ik doe mee! Tot morgen, dominique

 • http://inezzed.be/ Inez Taeymans

  Ik ga zelf in Antwerpen kijken, ik ben mega benieuwd naar die Grace Kelly film :)

 • http://www.anoukmeetsfashion.com Anoukmeetsfashion

  Hmmmm het ijsjes seizoen is begonnen!!

 • Melissa Grootjans

  Wat leuk! Ik doe graag mee!:)