Het is me onlangs opgevallen hoeveel roze ik wel niet heb gekocht de laatste tijd: roze blazer, roze nagellakjes, roze schoentjes. Het kan niet op de laatste tijd. Het was me dan ook opgevallen dat er ook bij mijn huidige beauty-stash heel wat roze verstopt zit. Ik presenteer jullie hieronder dan ook enkele van mijn huidige, jawel, roze favorieten. :D

____

The amount of pink items in my wardrobe has increased with 200%. In the last few months I bought a pink blazer, pink shoes, pink nail polishes. Normally I’m not that pink-minded, but I guess (and hope) it’s something temporary. But also in my beauty stash there is a lot of pink lately. I’ll share with you my current favorites. :D

 

IMG_8598 IMG_8605

 

 

Pink Beauty Stash

Deborah Lippmann – Break4Love
Pomellato Nudo Rose
Molton Brown Pink Pepperpod
CND Vinylux Cake Pop
Crabtree & Evelyn Rosewater
(roze decoratie – Ikea)

Deborah Lippmann creëerde dit perfecte rose lakje met als naam “break 4 love” samen met kunst- en modefotografe Inez van Lamsweerde. In haar ogen is dit het perfecte “Mad Men” roze. Geef toe, dit lakje mag toch niet ontbreken voor komende zomer. Je kan het vinden bij Senteurs D’Ailleurs in Brussel.

Pomellato lanceerde dit voorjaar 3 parfums, de Nudo Rose, Amber en Blue. De Rose geur (op foto) is geïnspireerd door de roos van de Franse amethist, het symbool voor onvoorwaardelijke liefde maar vooral ook het symbool van Aziatische zuiverheid. De Nudo geurtjes zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

De Molton Brown Pink Pepperpod douchegel en de Crabtree & Evelyn Rosewater hand cream zijn beide treats van Regent Tweet 2014. Molton Brown kan je ook in België vinden bij Senteurs D’Ailleurs, maar Crabtree & Evelyn kan je enkel online kopen of inslaan tijdens een citytripje Londen. De producten van Crabtree & Evelyn vind ik echt stuk voor stuk verwennerij voor de handen. :)

CND Vinylux Cake Pop kocht ik afgelopen weekend. Vinylux is echt een van mijn favoriete nagellakken. Het systeem werkt echt en zorgt er dan ook voor dat je nagellak zónder lamp een week blijft zitten. De base coat zit verwerkt in de kleurlaag, de weekly polish. Na het lakken werk je af met de Weekly Top Coat. That’s it! Ik had al een aantal basiskleuren en kocht dit weekend nog een prachtig muntgroen ‘mint convertable’, wit en dit prachtige baby roze. Zo ben ik helemaal klaar voor de zomer. Vinylux kan je online en in je nagelsalon vinden.

XOXO

Grietje

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter / Pinterest
 • http://polishedcats.blogspot.com/ Karlien – Polished Cats

  Leuke producten! Die kleur alleen al! :p Die handcreme maakt mij wel nieuwsgierig

 • http://www.curlsandbags.com/ Nathalie curlsandbags.com

  Piiiiiink <3

 • http://www.archistas.com/ Maya

  Die handcrème is ook echt een favoriet! Zo’n lekker geurtje :)

 • http://www.mademoisellesophistique.be/ Mademoiselle Sophistique

  je hebt me wel superbenieuwd gemaakt naar die vinylux nagellak!

 • SprinklesOnACupcake

  Leuke productjes, en ik ben ook een ‘pink’ fan dus zou hier ook wel kunnen voorkomen!

 • http://candyandtreats.net/ Liesbeth (candyandtreats)

  Nice! En Crabtree & Evelyn, zalige handcrèmes!

  <3

 • http://www.male-avenue.com/ Bjorn

  Wist dat roze vroeger voor jongens was en blauw voor meisjes? Can’t imagine …

 • http://lippylash.blogspot.com lippylash

  Haha, zo grappig! Ik heb dat ook soms dat ik onbewust allemaal dingen koop in dezelfde kleur. Zien er wel supere producties uit!

 • Amélie De Rycke

  pink pink pink <3
  en uw foto's zijn keigoed jong in da studiotje!

 • http://windowonmywardrobe.blogspot.be/ Sara – Window On My Wardrobe

  Haha leuk! Ik merk dat op op bij mezelf dat ik van die periodes heb waarin ik steeds dezelfde kleur koop. Roze is dan ook zo’n leuke kleur he, ik kan er zelf ook niet aan weerstaan! Mooie Pink stash heb je ;-)
  X Sara

 • http://www.lataniedesign.blogspot.be/ Latanie

  De roze geuren zijn meestal ook gewoon het beste :D Ik heb zo’n thing going on met mint :p

 • http://www.anoukmeetsfashion.com/ Anouk Lannoo

  Hahaha zo schattig

 • http://inezzed.be/ Inez Taeymans

  Haha roze is altijd goed ;)

 • http://evionamissionblog.wordpress.com Evionamission

  Zijn deze foto’s gemaakt in de opvouwbare fotostudio? :) Erg leuk! Ik heb ook heel hard van die kleur-periodes.. Zo heb ik er al een kaki, mint en oudroze periode opzitten! Framboos begint stilletjesaan ook zijn weg naar mijn kleerkast te vinden :p