Hi iedereen. Vandaag heb ik wat BB en CC madness in petto voor jullie. Ik ben eigenlijk wel een laatbloeier als het op de hele BB hype aankomt. Mijn eerste BB cream die ik testte was die van Kiehl’s (en geef toe, die waren er vorig jaar ook laat mee). Maar ik was er toen toch wel fan van: geen dikke laag meer op mijn huidje, zalige textuur en het deed mijn huid ook echt wel goed. Na Kiehl’s volgde de Erborian BB creme au Ginseng  die ik leerde kennen tijdens de opening van de & Other Stories winkel in Antwerpen. In UK was deze BB Creame au Ginseng een groot succes (lees: overal uitverkocht) en ik was uiteraard wel heel benieuwd. Ik kocht toen de gewone en de light-versie. En toen ik eens in de Ici Paris XL aan het rondneuzen was, ontdekte ik dat er ook een CC cream bestond. En die hebben we dan ook maar ineens meegenomen.

Hieronder vertel ik jullie meer over deze Erborian producten:

_____

 Hi all! Today I will be sharing some of my BB and CC madness. To be honest, I was not an early adopter of the whole BB and CC hype. My first BB cream was from Kiehl’s (and they were not the first one to launch them). But with me they got an extra fan: no more layering, lovely texture, good results on my skin. And that brings me today to the BB and CC creams of a new brand that I discovered: Erborian. I discovered the Erborian BB creme au Ginseng at the & Other Stories shop opening in Antwerp. Apparently in UK it was such a success that it was sold out everywhere. I bought both the regular and light one and later I discovered a CC cream as well. \

Underneath I’ll tell you more about these Erborian products:

 

BB Creme au Ginseng

Deze 5 in 1 bb creme wordt gezien als het geheim van de Koreaanse perfecte huid. Het gaat als het ware je huid gaan transformeren waarbij het helemaal zacht wordt en je geen oneffenheden meer zal zien. Het geheim: de Oosterse kruiden die al jarenlang hun effect bewijzen.

Voordelen
1. gelijkmaken van je huidskleur en alle inperfecties camoufleren.
2. hydrateert en verzorgt
3. je krijgt een heerlijk “baby skin effect” dat superzacht aanvoelt.

True secret of the Korean skin perfection. It transforms your skin with velvety, ultra-soft, spotless finish.This BB cream contains a highly concentrated association of longevity herbs, used in Asia since ages.

Advantages
1. unifies your skin tone to conceal all imperfections
2. moisturizes and nourishes
3. offers a wonderful “baby skin effect” and velvety touch.

 

BB Creme Light

Deze kan je vergelijken met de BB Cream au Ginseng, alleen is de textuur wat lichter. Ideaal voor mensen die eigenlijk nauwelijks make-up dragen, maar toch van een baby huidje willen genieten.

This light version is similar to the BB Cream au Ginseng, only the texture is lighter. Ideal for people who rarely or never wear make-up but still want to get that baby skin effect.

 

CC cream HD a la Centella Asiatica

Deze CC creme os de eerste HD High Definition Radiance creme. het is een hele dunne creme waarbij de hydraterende textuur verrijkt werd met CC pigmenten. Deze nieuwe generatie Color Controling pigmenten gaan zich aanpassen aan je persoonlijke huidpigmenten. Deze CC Creme HD die hoge consentraties CC pigmenten en eigenschappen van de Koreaanse Centella Asiatica plant bevat, focust zich op het behouden, hydrateren en verbeteren van je huid en de inperfecties te verminderen. Je huid krijgt een mooie éclat, veel vitaliteit en zal er perfecter uitzien.

CC Creme HD is the first radiance skincare high definition: this ultra-fine, deeply moisturizing texture is enriched in CC pigments, the new generation  Color Controling pigments self adjust to your natural luminous beauty, new vitality, freshness and radiance. CC Creme HD, highly concentrated in CC Pigments and associated to the Centella Asiatica, botanical active from the Korean pharmacopea, preserves, moisturizes and enhances your skin, helps to diminish your imperfections. Your skin is luminous, radiant, full of vitality and more perfect, simply and naturally.

 

DSCF9096

Approved or not?

Ik ben zeker fan van de Erborian BB en CC cremes en wat ze met mijn huid doen. De BB cremes hebben echt mijn hart gewonnen en gaan overal met me mee in mijn handtas. De CC creme, daar heb ik een gedeelde mening over. Ik vind de textuur enzo wel goed, maar hij maakt me bruiner dan ik eigenlijk ben. In de zomer vind ik dit wel leuk, echt een sunkissed skin. Maar al bij al geloof ik toch meer in de BB cremes.

Erborian is te koop bij & Other Stories (in Antwerpen, niet in Brussel) en bij Ici Paris XL.

 

I’m a big fan of both BB and CC cremes of Erborian and what they do to my skin. The BB cremes stole my heart! I take them everywhere. The CC creme, that’s another story. Although I like the texture and the finish, I still think it makes me look more tanned than I actually am. It’s ideal for Summer to get that sunkissed skin. But in the end, the BB cremes will be definitely a rebuy!

Erborian is for sale at & Other Stories (only Antwerp store in Belgium) and Ici Paris XL. 

 

XOXO

Grietje

 

 

 

 

 

 

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter / Pinterest
 • Beauty Treasures

  Ik ben ook fan van BB crèmes, de hype rond CC crèmes heb ik geskipt.

 • http://realitijd.be Eva | Realitijd

  Ik draag eigenlijk nooit bb cremes ofzo maar toch liever dat dan foundation. Klinkt goed

 • irene
 • http://windowonmywardrobe.blogspot.be/ Sara – Window On My Wardrobe

  Klinkt zeer goed! Ik gebruik dagelijks een BB cream, ik draag het liever als foundation, zeker in de zomer.

  X Sara

 • peggy timmermans

  Ik ben blij dat deze voor jou zo goed werken, voor mij deden ze niet echt veel en het effect op mijn huid was maar zozo.

 • http://www.male-avenue.com/ Bjorn

  Wel mijn mama zei dat hij nogal eens de huid durft uitdrogen. Ikzelf heb hem natuurlijk niet getest…

 • http://www.anoukmeetsfashion.com/ Anouk Lannoo

  Ik gebruik nu zelf ook altijd BB ipv dagcreme :) Love it

 • http://inezzed.be/ Inez Taeymans

  Ik ben een staaltje van de Kiehl’s BB creme aan het testen en ben daar echt zot van momenteel :) maar over Eborian heb ik ook al veel goeds gehoord!