Vandaag wordt een echt tropische dag in ons landje, dus voor diegenen die nog niet helemaal zomerproof zijn, het wordt dringend tijd. Ik heb een aantal tips in een checklist opgelijst, allemaal in het teken van onze benen. Een eerste stap naar de zomer zijn gladde benen mét een mooie zomerse gloed. En daar zijn heel wat mogelijkheden voor. Waar sommigen liever op een frequentere basis een scheermesje gebruiken in de douche, zweren anderen bij epileren, IPL (Intense Pulse Light) ontharen of hete was. Ook een mooie zomerse gloed krijgen is niet voor iedereen even makkelijk. Voor diegenen-met-melkfleswitte-benen, scroll maar helemaal naar beneden. :)

 

BRAUN SILK EPIL SKINSPA

Voor de epileerliefhebbers heeft Braun ook heel wat leuke innovaties. Het Silk Epil toestel kennen we allemaal, maar deze zomer komen er leuke combinatiepakketten op de markt. Mijn favoriete pakket is de Skin Spa. In dit pakket krijg je een Silk Epil 7 waar je het epilatieopzetstuk kan wisselen met een exfoliatie-opzetstuk. Dit zorgt ervoor dat de huid vernieuwd en verzacht wordt. De musthave voor Summer Legs.

Nu verkrijgbaar bij Bol.com, Mediamarkt, … aan ongeveer 120 euro.

braun skin spa, silk epil 7

 

 

 

GILETTE VENUS & OLAY SUGARBERRY

Voor de ik-scheer-in-de-douche-liefhebbers (waar ik ook tot behoor) heb ik volgende innovatie bij Gilette. Ze brengen de Venus & Olay Sugarberry uit, een systeem dat veel meer is dan scheren alleen, het is de perfecte mix van ontharen en verzorgen. Het klinkt alvast erg tropisch en dat is het ook. De 5 mesjes verwijderen naast de haartjes ook alle dode huidcellen. De geïntegreerde scheerkussentjes zorgen ervoor dat het vochtgehalte op peil blijft zodat de huid niet uitgedroogd wordt. Resultaat: een goddess glow. De plus: deze scheerkussentjes hebben een heerlijke sugarberry geur.

Richtprijs: 13 euro.

 

venus and olay sugarberry

 

PHILIPS LUMEA COMFORT

Philips lanceerde in zijn IPL-gamma een nieuw Lumea toestel, namelijk de Lumea Comfort, een compact toestelletje waarmee de teruggroei van de haartjes wordt voorkomen. Waar bij epileren en scheren de haartjes gewoon terugkomen, zorgt deze technologie met tijd dat de haargroei stopt. Deze lichttechnologie werkt zoals de naam het al zegt met lichtpulsen. Vroeger kon je dit enkel in een salon laten doen, nu heeft Philips deze technologie zo eenvoudig, effectief en compact gemaakt dat je het ook zelf makkelijk thuis kan doen. Het werkt zowel voor gezicht als lichaam en behandelt telkens 2,7 vierkante centimeter.

Nu al verkrijgbaar, adviesprijs is 229 euro

philips lumea comfort

 

CAUDALIE DIVINE LEGS

Hoewel je dit zalige product ook op je armen kan gebruiken, is het grootste doel toch het verkrijgen van de zogenaamde ‘Divine legs’. Niet iedereen is gezegend met een huidpigment die ons in een-twee-drie een mooi bruin kleurtje geeft. Hier kan Divine Legs van Caudalie bij helpen. Enkele pompjes in je hand en uitsmeren maar. Mooi gelijkaardig zodat je zeker geen strepen krijgt. Et voila, mooie zomerse benen. Ideaal om mee te nemen op reis om ‘s avonds je benen nog meer in vakantiestemming te brengen.

Caudalie Divine Legs werd vorig jaar gelanceerd en kan je nu vinden bij je apotheker (of online). Richtprijs: 23 euro voor 100 ml

 

s1528991-main-Lhero

 

 

GUERLAIN TERRACOTTA SUNLESS

Dit zalige twee-in-een product zorgt zowel voor een instant bruine teint die dan ook nog eens 4 dagen blijft. Je brengt de getinte gel aan die je benen een strepenvrij zonnig tintje geeft. Na een uur begint het bruin-zonder-zon effect door te komen die dan ook 4 dagen mooi blijft zitten. Bevat Argan olie die dan ook mooi gehydrateerde benen belooft. Ware luxe voor de benen (en de rest van het lichaam).

Nu verkrijgbaar aan ongeveer 49 euro.

terracotta

Zelf nog tips voor het ultieme stel zomerbenen?

Ik hoor het graag!

 

XOXO

Grietje

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram / Twitter / Pinterest
 • http://www.curlsandbags.com/ Nathalie curlsandbags.com

  summer legs here we cooooome ;-) mijn tip: in de zomer goed smeren met bodylotion om je kleurtje te houden!

 • http://www.sprinklesonacupcake.com SprinklesOnACupcake

  Zoveel fijne producten!

 • http://lippylash.blogspot.com lippylash

  Zalig!!! Goed scrubben voor het zonnen en dan veel bodylotion aanbrengen om kleurtje te behouden.

 • Amélie De Rycke

  Goeie producten :)

 • http://inezzed.be/ Inez Taeymans

  Werd ik maar bruin… :D achja ik kan maar proberen!